Apr 8, 2011

Posted by Pesti in Compatibilitati | 10 Comments

Pesti – Berbec

Pesti – Berbec

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Pesti – Berbec

Relatia dintre Pesti si Berbec este foarte compatibila. Berbecul este un semn puternic care îsi urmeaza impulsurile fara sa-i pese de consecinte. Visatorul Peste este mai tacut si mai introvertit, este poetul zodiacului.

La suprafata o relatie Berbec – Pesti pare a fi greu de realizat si mentinut, dar atunci când intervine dragostea, se pot întelege cu adevarat.

Pestele este foarte intuitiv, atât ca persoana cât si ca iubit. Berbecul trebuie sa stie sa îi returneze favorurile, altfel va parea egoist si zgârcit. Berbecul este liderul însa. Când cineva îl atrage, preia initiativa si se lanseaza în urmarire fara a se gândi de doua ori. Fata de Pesti, tinde sa aiba un rol de protector.

Pestii sunt un semn de Apa, se adapteaza repede la situatii noi. Sunt darnici si compatimitori – se pot darui complet partenerului de viata, iar daca acesta nu va face la fel, pot aparea probleme.

Pestii îl înteleg pe Berbec asa cum nici un alt semn nu o poate face, stiu cum sa-l tina pe Berbec în frâu, sa nu devina prea impulsiv. Împreuna, formeaza o pereche dinamica ce combina stilul direct al Berbecului cu intimitatea si capacitatea de întelegere a Pestilor.

Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune), iar Pestii de Jupi ter (Noroc) si Nebun (Iluzie). Marte aduce actiune în viata visatorului Nep tun. Berbecul îl ajuta pe Peste sa îsi transforme fanteziile în realitate. Berbecul este un semn de Foc, iar Pestele de Apa.

Cu toate ca aceste elemente sunt opuse, pot face echipa buna: Pestele îl poate ajuta pe Berbec sa se relaxeze si îl învata sa devina mai pasiv în demersuri, pe când Berbecul învata Pestele sa dea piept cu lumea si de a-si asuma fel si fel de riscuri care duc la rezultate satisfacatoare.

Berbecul este un semn Cardinal iar Pestele un semn Variabil. Spre deosebire de Berbec, carora le place sa fie lideri sau sefi, Pestilor le place sa sprijine prin proiecte si solutii, facându-le placere sa munceasca din greu.

Marea lor placere este sa ajute pe altii. Berbecul, pe de alta parte, este cel care are initiativa ideii în prim plan repartizând problemele celorlalti.

* Cel mai bun aspect în relatia Pesti – Berbec
este ca au multe de învatat unul de la celalalt. Pestele îi arata Berbecului cum sa-i pese de problemele altora, iar Berbecul îl învata pe Peste cum sa-si puna în aplicare visele. Abilitatea cu care fiecare prevede nevoile celuilalt face ca relatia lor sa fie o relatie reciproca.

Horoscop Dragoste Pesti – Compatibilitati Pesti – Berbec

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply